Menu

even heel wat anders

Behalve creatief op papier is Marcel ook creatief in woord en gebaar…. zelf noemt hij het “Kwajongens Theater.

mmlinks

Entertainment

Marcel kan veel van zijn creatieve hersenspinsels kwijt in zijn rol als MenuMeneer. Dit illustere duo vrijdenkers zet deelnemers aan ceremonies, congressen, evenementen en trainingen graag op het verkeerde been. Natuurlijk zonder dat er echt ongelukken gebeuren. In verschillende rollen dagen De MenuMeneeren je op locatie uit. Hun prikkelende aandacht werkt zeer verfrissend of verwarrend, maar inspireert in ieder geval. Daarbij is een glimlach gelukkig nooit ver weg.

Kijk snel op www.menumeneeren.nl


lwlinks

Ludiek Wandelen

De MenuMeneeren legden al in 2001 het fundament voor Ludiek Wandelen. Groepen cultureel of anderszins geïnteresseerden, maken samen met twee erudiete doch zeer vrolijke betweters een ludieke wandeltocht door  ’s-Hertogenbosch of Utrecht. Deze goed geïnformeerde gidsen geven deelnemers een unieke inkijk in de historie, folklore en fabels van de stad die ze bewandelen.

Lees meer op www.ludiekwandelen.nl 


genklinks

Entertrainment

Naast puur vermaak leveren De MenuMeneeren ook een unieke mengvorm van entertainment en training: entertrainment. Vanuit ‘Stimulation Agency Buro Grolleboer & Knotjes’ maken deze communicatieve inspirators optimaal gebruik van de creative power die echt iedere organisatie heeft. Grolleboer & Knotjes organiseren zelf sessies, maar leveren ook graag een onuitwisbare bijdrage aan een bedrijfstraining, teambuilding of   creativiteitstraining. Natuurlijk zorgt het bureau ook graag voor een bewuste of onbewuste onderbreking van een vergadering.

Check snel: www.buro-genk.nl